صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۷۸۲۱
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲
رئیس تبلیغات اسلامی شهریار:

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام رضازاده در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی شهرستان ملارد گفت: از اهداف اصلی حکومت اسلامی، برپایی قسط و عدالت اجتماعی است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام حسینعلی رضازاده، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهریار بعد از شرکت در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی شهرستان ملارد گفت: از اهداف اصلی حکومت اسلامی برپایی قسط و عدالت اجتماعی است.

رضازاده، با اشاره به برخی اهداف اصلی حکومت در اسلام تصریح کرد: اجرای درست عدالت در جامعه و بهره‌مندی تمامی مردمان از امکانات موجود، اصلی‌ترین عامل اجتماعی حرکت جامعه انسانی به سوی تعالی است. بنابراین، وظیفه دولت اسلامی است که در تأمین عدالت اجتماعی تلاش کند و در حقیقت می توان گفت که یکی از اهداف اصلی حکومت اسلامی، برپایی قسط و عدالت اجتماعی است.

وی ادامه داد: اساسا حکومت جز با عدالت، هویت حقیقی نمی‌یابد و همراهی مردمان را به دست نمی‌آورد. امام علی علیه‌السلام در عهدنامه مالک اشتر یادآور شده است: «آنچه بیشتر دیده والیان به آن روشن است، برقراری عدالت در شهرها و پدید شدن دوستی میان مردمان است».

این مسئول فرهنگی، با اشاره به برخی حقوق متقابل مردم و دولت، در خاتمه متذکر شد: مردم نباید در جامعه اسلامی درباره رفتارهای سیاسی و جهت‌گیری‌های اجتماعی زمام‌داران خود بی‌اعتنا باشند. آنان موظفند بر سیاست‌گذاری‌های دولت و کارگزاران نظام اسلامی از راه امر به معروف، شرکت در انتخابات و نصیحت حاکم نظارت کنند و با نظرهای مشورتی و خیرخواهانه خود، موجب استواری دولت اسلامی و اصلاح زمام‌داران خویش شوند.

محمدرضا عیسوند