صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۰۳۳۱
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اوقاف بویراحمد در بازدید از کلاس‌های طرح حفظ قرآن کریم شهرستان، از نفرات برتر ۶ ماهه اول طرح حفظ قرآن کریم در این شهرستان تجلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، سید عبدالهادی حسن‌پور، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان بویراحمد امروز، 17 شهریورماه در بازدید از کلاس‌های طرح حفظ قرآن کریم شهرستان، از نفرات برتر 6 ماهه اول طرح حفظ قرآن کریم در این شهرستان تجلیل کرد.
وی سهمیه شهرستان بویراحمد در طرح ملی حفظ قرآن کریم را 520 نفر برشمرد و عنوان کرد: این طرح در قالب 14 کلاس در حال برگزاری است، ضمن اینکه بنا به برنامه‌ریزی صورت گرفته، کلاس‌ها به‌صورت دوره‌ای مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت و از نفرات برتر تقدیر خواهد شد.
یادآور می‌شود،  سهمیه امسال طرح حفظ قرآن کریم در استان کهگیلویه و بویراحمد سه هزار و 834 نفر بوده که این استان رنبه دوم کشوری را در تکمیل سهمیه کسب کرده است.