صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۰۴۲۵
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۹
کاظمی خبر داد:

گروه حوزه‎های علمیه: مدیر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی با برپایی ۴۱ کرسی نظریه‌پردازی از سوی این پژوهشگاه خبر داد.

محمد کاظمی در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، 41 کرسی علمی ترویجی در نیمه دوم امسال برگزار خواهد کرد.

وی افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه موافقت با این کرسی ها را طی هماهنگی که با هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام داده اخذ کرده است.

کاظمی بیان کرد: این کرسی‎ها در رشته‎های اقتصاد، جامعه‎شناسی، مدیریت، علوم سیاسی، فلسفه و کلام، قرآن‎پژوهی، حقوق، تاریخ،‌ روان‌شناسی، علوم تربیتی و فلسفه علوم انسانی تدارک دیده شده است که در نیمه دوم امسال برگزار می‎شود.

یادآور می‎شود، براساس تعریف هیئت حمایت از کرسی‎های نظریه‌پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی، کرسی ترویجی به شکلی از نشست علمی اطلاق می‎شود که درآن هر کسی که ایده نو یا ادعایی روان شناختی، جامعه‌شناختی، اقتصادی، الهیاتی، علوم تربیتی، علوم سیاسی و از این قبیل در حوزه علوم انسانی و اسلامی دارد و حاضر است آن ایده و ادعا را مطرح نماید در گفت‌وگو و مناظره‌ با یک استاد دیگر و در حضور تعدادی از دانشجویان و اساتید دیگر شرکت می‎کند.