صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۵۹۵۹
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۲

گروه جهاد و حماسه: نامه‌‌هایی از مسعود رجوی به میخاییل گورباچف منتشر شده که در آن به قتل‌عام بیش از ۱۰ هزار نفر از ایرانیان به اقرار خود مسعود رجوی اشاره شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) اخیرا از بین اسناد منتشر شده حزب کمونیست در زمان اتحاد جماهیر شوروی، نامه‌هایی از سوی سرکرده ناپیدای منافقین، مسعود رجوی، به میخائیل سرگئیویچ گورباچف Mikhail Sergeyevich Gorbachev رهبر حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی که از طریق سفارت شوروی در بلغارستان برای او ارسال شده بود، در دسترس قرار گرفته است که در آن به قتل عام بیش از 10 هزار نفر از ایرانیان اشاره شده است. کپی نامه‌ها در آرشیو دانشگاه استنفورد موجود است.
پرونده این سه نامه به شماره  ۲۴/۱۵/۸۹ در بایگانی حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی بایگانی شده است.
این نامه‌ها متعلق به سال ۱۹۸۵ میلادی (۱۳۶۴ شمسی) درست چهار سال بعد از فرار رجوی به فرانسه و اردو زدن منافقین در زمین لیبرالیسم بوده است. در این نامه‌ها که امضای مسعود رجوی و فرهاد الفت (نماینده منافقین) را ذیل خود دارد از شوروی کمونیست درخواست کمک ۳۰۰ میلیون دلاری و همچنین اعطای پناهندگی به تروریست‌‌های فراری منافقین از ایران داده شده است.
اما آنچه در این میان توجه را به خود جلب می‌کند اقرار صریح مسعود رجوی به قتل‌عام بیش از ۱۰ هزار ایرانی پس از انقلاب اسلامی است که سند بسیار محکمی در کنار اسناد دیگر برای اثبات این واقعیت تاریخی است که منافقین در ریختن خون بیش از ۱۲۰۰۰ تن از مردم کشورمان دست داشته‌اند. در بخشی از این نامه به قلم رجوی آمده است: «رژیم با از دست دادن بیش از ۱۰ هزار تن از مهم‌ترین مهره‌ها و کادر‌های خود در رویاروئی با قوای مقاومت، ثبات و آینده خود را از دست داده و همچنین به اثبات رسیده است که به هیچ وجه قادر به از بین بردن سازمان مردمی، سراسری و مسلح ما و مقاومت رو به اعتلای آن و آلترناتیو دموکراتیک ـ ضد امپریالیستی که ما معرفی کرده‌ایم، نیست.»
همچنین در جای دیگری از شرح جنایات خود برای گورباچف چنین می‌نویسد:«بیلان واقعی عملیات مجاهدین از سپتامبر ۸۴ تا سپتامبر ۸۵ که اسناد آن جزء به جزء منتشر شده به این قرار است: 320 رشته عملیات موفق در تهران، شهرستان‌ها و کردستان، ۱۵۰۰ تن کشته و زخمی از مزدوران رژیم، انهدام یا وارد کردن خسارت جدی به ۱۴۴۰ مرکز سرکوب و شکنجه یا مراکز تبلیغاتی و اداری دشمن، انفجار ۲۵۰ بمب قدرتمند تبلیغاتی در روز انتخابات فرمایشی جمهوری و از کار انداختن ۲۰ فروند جنگنده فانتوم و ۵۴۰ دستگاه نظامی دیگر.
جالب آنکه رجوی برای جلب نظر گورباچف به وی قول می‌دهد که تا کنگره بعدی حزب کمونیست اتحاد شوروی (کنگره بیست و هشتم[جولای ۱۹۹۰=خرداد ۶۹]) هیچ اثری از رژیم «جمهوری اسلامی» در ایران نباشد.