صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۶۱۹۱
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام کلاس‌های قرآنی مؤسسه نورالقرآن اصفهان، از ابتدای مهر‌ماه آغاز می‌شود.

بدرالسادات نقوی، مدیر مؤسسه نورالقرآن اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: ثبت نام دوره‌های تربیت مدرس قرآن و تربیت مربی قرآن در مؤسسه نورالقرآن از فردا، 1 مهر‌ماه آغاز و تا 15 همین ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: این مرکز در جهت آموزش قرآن کریم و ترویج هر چه بیشتر فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی قرآن کریم کرده است.

نقوی افزود: دوره‌‌های تربیت مدرس قرآن کریم‌، تربیت مربی قرآن با گرایش ترجمه و مفاهیم قرآن و گرایش پیش‌دبستانی، ترجمه و معارف نهج‌البلاغه و احکام تخصصی از جمله دوره‌های برگزار شده در این مرکز است.

نقوی اظهار کرد: علاقه‌مندان به یادگیری کلام الهی و ائمه اطهار(ع) می‌توانند به‌صورت تک درس از کلاس‌های مجموعه استفاده کنند.