صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۰۹۰۲
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۶

گروه بین‌الملل: مفتی عربستان سعودی با تأکید بر این که مقامات این کشور در فاجعه مرگبار منا مقصر نیستند، این حادثه را «قضا و قدر الهی» عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پرس تی وی، شیخ عبدالعزیز بن عبدالله آل شیخ، مفتی سعودی و رئیس هیأت علمای این کشور در دیدار با محمد بن نایف بن عبدالعزیز، ولیعهد عربستان، حادثه جان باختن صدها زائر بیت الله الحرام در رمی جمرات در منا را «قضا و قدر الهی » خواند.

وی در این دیدار مدعی شد: «طبق برخی آیات قرآن کریم خداوند از میان مخلوقاتش عده‌ای را انتخاب کرده و بر دیگران برتری می‌دهد و خداوند شما را برای این کشور بزرگ که کشور حرمین شریفین است انتخاب کرده، اما حسودان کشور زیاد شده‌اند و به دین، رهبری، اقتصاد و اتحاد مردم آن و نعمت بزرگی که این کشور از آن برخوردار است، حسادت می‌ورزند!»

مفتی عربستان همچنین دراین دیدار گفت: «شما در حادثه‌ای که رخ داده مسئول نیستید چرا که تمام آنچه در اختیار و توان داشتید ارائه کردید؛ در مورد این حادثه کاری از عهده انسان بر نمی‌آمد چرا که قضا و قدری بوده که انسان در آن نقش نداشته و به هر حال رخ می‌داد!»

نظرات بینندگان
پرنیان
|
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۴
خدا لعنتشون کنه..........کثافت هاااااا
الاحقر
|
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۴
مثل آل سعود: کمثل الحمار یحمل اسفارا میباشد.