صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۲۶۳۷
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

گروه دانشگاه: در پی فاجعه مصیب‌بار منا، دانشگاه جامع علمی ـ‌ کاربردی در محکومیت فجایع منا در مکه بیانیه‌ای صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در پی فاجعه مصیب‌بار منا، دانشگاه جامع علمی ـ‌ کاربردی در محکومیت فجایع منا در مکه بیانیه‌ای صادر کرده است که در ادامه می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَمَن یَخْرُجْ مِن بَیْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَی اللّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلی اللّهِ وَکَانَ اللّهُ غَفُورًا رَّحِیمًا»

سوره مبارکه النساء آیه شریفه 100

فاجعه مصیبت‌بار ناشی از بی‌تدبیری، بی‌مسئولیتی و بی‌کفایتی سردمداران آل سعود، موجب قربانی شدن جمع کثیری از حجاج بیت‌الله الحرام در منا شد که باعث تألّم و تأثّر شدید امت اسلامی گردید. بدون تردید آل‌سعود مسئول حفظ جان و سلامت ضیوف‌الرحمن بوده و عواقب هرگونه اهمال و بی‌تدبیری در این امر متوجه این دولت بی‌کفایت است.

ما اعضای دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی ضمن عرض تسلیت به محضر مبارک حضرت صاحب‌الزمان(عج)، مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و عموم هموطنان و بازماندگان آن عزیزان، علو درجات برای جان‌باختگان و سلامتی و شفای عاجل را برای مجروحان از خداوند منان مسالت می‌نماییم و رسیدگی جدی مراجع داخلی و بین‌المللی و احقاق حقوق جانباختگان و مجروحان این حادثه جانگداز را خواستاریم.