صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۲۸۷۸
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
حجت‌الاسلام قبادی خبر داد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: در هفتمین جلسه هیئت ۹ نفره رسیدگی به امور مؤسسات قرآن و عترت علاوه بر بررسی ۱۳ بند از آیین‌نامه رسیدگی به امور مؤسسات، حدود اختیارات مؤسسات قرآن و عترت نیز مشخص شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی قبادی، دبیر هیئت 9 نفره رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برگزاری هفتمین جلسه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، گفت: این جلسه روز یکشنبه، پنجم مهرماه با حضور اعضای این هیئت و در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
وی افزود: در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد به بیان تسلیت حادثه منا و جان باختن تعدای از حجاج بیت‌الله‌الحرام به ویژه برخی از اعضای کاروان قرآنی اعزامی به حج پرداخت و در ادامه نیز خواستار برگزاری جلسات فوق‌العاده جهت تسریع در تصویب آیین‌نامه مؤسسات قرآنی شد.
دبیر هیئت 9 نفره رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت تصریح کرد: در این جلسه 13 بند دیگر از آئین‌نامه صدور مجوز به مؤسسات قرآنی مورد تصویب قرار گرفت.
قبادی اظهار کرد: این موارد که شامل بندهای شماره 3 تا 15 آیین‌نامه رسیدگی به امور مؤسسات قرآن و عترت است به مهم‌ترین مسائل مؤسسات از جمله ارکان آنها ارتباط داشته و حدود اختیارات آنها مشخص شد.
وی بیان کرد: از جمله مصوبات این جلسه تعیین تکلیف شعب فرعی برخی از مؤسسات قرآن و عترت بزرگ کشور بود که دارای دفاتر و شعب در سطح کشور هستند.
دبیر هیئت 9 نفره رسیدگی به امور مؤسسات قرآن و عترت کشور اذعان کرد: شرایط ادامه فعالیت این شعب و تعریف جایگاه آنها به منظور برخورداری از حمایت‌های قانونی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه بود.