صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۲۶۰۱
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
در پاسخ به نامه اعتراض‌آمیز ایران؛

گروه ادب: رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت در پاسخ به نامه اعتراض‌آمیز ایران درباره حضور نویسنده مرتد «آیات شیطانی» در این نمایشگاه، از دعوت سلمان رشدی به این نمایشگاه اظهار خوشحالی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یورگن بوس، رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت پاسخ نامه جمعی از تشکل‌های نشر مبنی بر اعتراض به حضور سلمان رشدی در کنفرانس مطبوعاتی این نمایشگاه را داد.

متن پاسخ یورگن بوس به شرح ذیل است:

«جناب آقای شاهمرادی

مستحضر هستم که شما از طرف تشکل‌هایی که نام‌شان در زیر نامه مورخه 5 اکتبر آمده است، با ما مکاتبه می‌کنید. نمایشگاه کتاب فرانکفورت سلمان رشدی را به‌عنوان یک نویسنده شناخته‌ شده در سطح جهان دعوت کرده است. کنفرانس خبری یک روز قبل از نمایشگاه برگزار می‌شود. رشدی در مورد کتاب جدیدش که ماه گذشته چاپ شده است، صحبت می‌کند. ما خوشحالیم که وی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت صحبت می‌کند، چرا که نمایشگاه کتاب فرانکفورت همیشه طرفدار آزادی بیان بوده است.

خوشحال می‌شویم که بحث‌های بیشتر در این باره را در فرانکفورت داشته باشیم.

ارادتمند شما

رئیس نمایشگاه فرانکفورت

یورگن بوس»