صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۳۹۸۶
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
به همت مؤسسه بین‌الحرمین؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود در سالروز واقعه قرآنی مباهله، گفتمان دینی با موضوع حقیقت مباهله را برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کارگاه  آموزشی گفتمان دینی با موضوع «حقیقت مباهله»، در دفتر مرکزی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود برگزار شد.

در این کارگاه گفتمان دینی، دو تن از اساتید حوزه و از فعالان فرهنگی این مؤسسه، به سؤالات و نکته‌های قرآنی شرکت‌کنندگان و قرآن‌آموزان در موضوع مباهله پاسخ دادند.

واکاوی واقعه تاریخی مباهله و بیان جزئیات این رویداد پرافتخارکه سندی است عظیم در اثبات حقانیت اسلام و اهل بیت‌(ع) حاصل گفت‌وگوی دوساعته قرآن‌آموزان و اساتید قرآنی این مرکز فرهنگی در این گفتمان دینی بود.

گفتنی است؛ این جلسه با تلاوت آیات قرآنی مباهله توسط یکی از قاریان شهرستان شروع و با سخنرانی حجت‌الاسلام و‌المسلمین موسوی، امام جماعت مسجد امام رضا(ع) شهرستان شاهرود به کار خود پایان داد.