صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۴۰۱۸
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
از سوی دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی؛

گروه سلامت: کانون‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جشنواره خیریه باران بهشتی را با هدف کمک به کودکان معلول جسمی حرکتی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری کانون‌های دانشجویی این دانشگاه به برگزاری جشنواره «باران بهشتی» اقدام کرده است.

این جشنواره خیریه پاییزی که سومین دوره آن در حال برگزاری است با هدف کمک به کودکان معلول جسمی حرکتی مؤسسه توانیاب از 11 مهرماه آغاز و در روز چهارشنبه، 22 همین ماه به کار خود پایان می‌دهد.

گفتنی است فروش کتاب، زیورآلات، اسباب بازی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، محصولات حامی محیط زیست، اغذیه، کاریکاتور و برگزاری مسابقات فرهنگی گوشه‌ای از برنامه‌های خیریه باران بهشتی که عواید آن به کودکان معلول توانیاب اختصاص پید می‌‌کند.