صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۶۲۳۲
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷

گروه سیاسی: جانشین فرماندهی سپاه ناحیه گچساران از اعزام ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان پسر مقطع دوم دبیرستان این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب خبر داد.

فرامرز زمانی، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از اعزام 250 نفر از دانش‌آموزان پسر مقطع دوم دبیرستان این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب خبر داد.
وی با بیان اینکه دانش‌آموزان به مدت سه روز از مناطق عملیاتی جنوب از جمله شلمچه، اروندکنار، دهلاویه و هویزه بازدید می‌کنند، افزود: آشنایی با عملیات‌های والفجر 8، کربلای 5 و سایر عملیات‌های رزمندگان کشور از جمله برنامه‌های این اردوی دانش‌آموزی است.
جانشین فرماندهی سپاه ناحیه گچساران اضافه کرد: حضور دانش‌آموزان در این مناطق جنگی در واقع نوعی مقابله با جنگ نرم دشمن است.
سیده مهناز خزیر