صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۷۱۷۵
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳

گروه بین‌الملل: مسابقات حفظ قرآن کریم در کشور جزیره‌ای «باربادوس» در آمریکای جنوبی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «hqmi.org»، این مسابقات به همت اتحادیه مسلمانان «باربادوس» در آمریکای جنوبی و با همکاری انجمن جهانی حفظ قرآن کریم برگزار شد.
در مسابقات 13 متسابق حضور داشتند که در رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، حفظ 10 جزء، 5 جزء و 3 جزء قرآن کریم به رقابت پرداختند.
در فعالیت‌‌های این مسابقات، «عبدول محمد»، رئیس اتحادیه مسلمانان باربادوس، «سلیمان بلبلیه»، دبیر سازمان اتحادیه مسلمانان باربادوس و جمعی از متفکران، علما، مبلغان و علاقمندان امور قرآنی حضور داشتند.
مراسم اختتامیه این مسابقات با تلاوت قرآن شروع شد و سخنرانان در این مراسم بر اهمیت فراگیری قرآن و حفظ این کتاب الهی تأکید کردند و در پایان جوایز و هدایایی به برندگان این مسابقات اعطا شد.
باربادوس کشوری جزیره‌ای است که میان دریای کارائیب و اقیانوس اطلس شمالی و شمال شرق ونزوئلا قرار گرفته‌ است. پایتخت آن بریج‌تاون است.