صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۰۷۵۸
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶
در دفتر رئیس جمهوری برگزار شد؛

گروه سیاسی: دومین روز مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع)،  پیش از ظهر سه‌شنبه، 28 مهرماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، جمعی از وزرا و معاونین رئیس‌جمهور، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و کارکنان دفتر و نهاد ریاست‌جمهوری در دفتر رئیس‌جمهور برگزار شد.

در این مراسم که مصادف با  ششمین روز از ماه محرم برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در سخنانی با اشاره به اهداف رسالت انبیای الهی در بشارت و انذار انسان‌ها و ضرورت بکارگیری عقلانیت در امور برای کاهش اختلافات در جامعه، بر تلاش در راستای ترویج ایمان به عنوان گوهری برای سعادت اجتماعی تأکید کرد.

همچنین در این مراسم پس از مرثیه‌سرایی و نوحه‌خوانی یکی از مداحان اهل بیت (ع) در مصیبت واقعه عاشورا و شهادت امام حسین علیه السلام و خاندان و یاران با وفای آن حضرت،  نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی اقامه شد.