صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۰۸۹۰
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۸

کانون خبرنگاران نبأ: محرم که از راه می‌رسد شوری همراه با غمی غریب قلوب مسلمانان را در بر می‌گیرد، اما پیام مهربانی و سخاوت خوان کرم حسین(ع)، انسان‌های آزاده بسیاری را به سوی خویش می‌خواند؛ حال و هوای این روزهای کربلا، دقایق عاشقانه‌ای است که قلب‌های بسیاری در حسرت لمس آن هستند؛ فیلم زیر کاری از بخش چند ر‌سانه‌ای کانون نبأ به حال و هوای این روزهای کربلا می‌پردازد.

ما روزی‌خور خوان پر برکت حسینیم، نام حسین و فرزندان فاطمه در قلب‌هایمان نهفته است؛ فریادی که همیشه در اعماق سینه نهان داریم و در قطرات اشک جاری می‌سازیم.

حال و هوای این روزهای کربلا، از لحظات و دقایقی عاشقانه‌ای حکایت دارد که در ضربان قلب‌های میلیون‌ها زائر می‌تپد؛ حال و هوای عاشقانه‌اس که در فیلم زیر بخشی از آن در قاب تصاویری هر چند کوتاه قلب‌های مشتاق و عاشق را دقایقی با خود همراه می‌کند.

http://static.iqna.ir/1/editor/201510/01 MokhtarNameh.flv