صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۳۲۷۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷

گروه ادب: مهلت ارسال اثر به چهاردهمین دوره جشنواره «کتاب و رسانه» تا پنجم آبان تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مهلت ارسال اثر به چهاردهمین دوره جشنواره کتاب و رسانه تا سه‌شنبه، 5 آبان‌ماه تمدید شد.

گفتنی است مهلت ارسال اثر به این جشنواره، 30 مهرماه به پایان رسیده که براساس اعلام دبیرخانه جشنواره به دلیل درخواست‌های صورت گرفته از سوی خبرنگاران حوزه کتاب این زمان تمدید شده است.

چهاردهمین دوره جشنواره کتاب و رسانه در دو بخش رسانه‌های مکتوب و رسانه‌های شنیداری برگزار می‌شود و خبرنگاران رسانه‌های مکتوب می‌توانند در چهار رشته خبر، گزارش، مصاحبه و مقاله (یادداشت، نقد، سرمقاله و مقاله) و فعالان رسانه‌های دیداری و شنیداری در سه رشته گزارش، گفت‌وگو و برنامه ترکیبی آثار خود را در جشنواره شرکت دهند.

متقاضیان می‌توانند آثار خود را به آدرس تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان برادران مظفر جنوبی، کوچه خواجه نصیر، پلاک 2، طبقه سوم ارسال کنند.

هر متقاضی می‌تواند در هر رشته 3 اثر و در مجموع 6 اثر به جشنواره ارسال کند. تکمیل فرم مشخصات که همراه فراخوان جشنواره منتشر شده برای تمام آثار ارسالی الزامی است.