به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: امروزه در سراسر دنیا، تولید محصولات ارگانیک رو به گسترش است دلیل آن را عدم استفاده از مواد شیمیایی مخاطره آمیز در روند تولید، فراوی و بسته بندی آنها دانست و تصریح کرد: این ویژگی مهم از مبدا و زمان تولید مواد اولیه آنها تا هنگام رسیدن محصول به دست مصرف کننده محفوظ است.
حسینی افزود: تصوری که از محصولات ارگانیک وجود دارد این است که این موضوع بیشتر و در حوزه غذا مطرح است حال آنکه در بسیاری از موارد تولید آرایشی بهداشتی ارگانیگ با توجه به آنکه مواد اولیه خود را از منبع گیاهی تامین میکند محصولات بیشتری وارد سطح عرضه میکنند.
وی با اشاره به اینکه به تازگی در ایران نیز اولین محصول ارگانیک آرایشی و بهداشتی تولید شده است؛عنوان کرد: در واقع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی بهدلیل تماسهای مکرری که با پوست دارند اگر در فرایند تولیدشان از مواد مخاطره آمیز استفاده شود میتوانند تهدید کننده سلامتی باشند.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو همچنین با ابراز امیدواری نسبت به گسترش تولید و استفاده از محصولات ارگانیک عنوان کرد: از آنجا که در محیطهای کشت و زیست آلایندههای بسیار زیادی وجود دارد تولید محصولات ارگانیک بسیار دشوار است برای مثال در مزرعهای که قرار است در آن فرآوری صورت گیرد نه تنها در خود آنجا نباید چندین ساز سموم شیمیایی استفاده نشود بلکه مزارع اطراف آن نیز با فاصلهای مشخص حق استفاده از هیچ سم شمیایی را ندارد و بدیهی است که این عملیات آسان به نظر نمی رسد.
وی یادآور شد: رسیدن به تولید محصولات ارگانیک درجات و مراحل مختلفی دارد لذا تلاش ما این است که به محصولات ارگانیک حقیقی، مجوز اطلاق این نام به خود را بدهیم.
حسینی خاطر نشانکرد: درحال حاضر با تلاش صنایع داخلی و مشورتهای موثر سازمان غذا و دارو تعداد قابل توجهی محصولات گواهی شده ارگانیک وجود دارد که با توجه به قابلیتهای بالفعل و بالقوه صنایع کشور انتظار توسعه بیش از اینها، انتظار زیادی به حساب نمیآید.