صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۰۴۹۲۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
در خانه قرآن منطقه ۷ تهران؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقه قرآن با عنوان «مسیر روشن» ویژه نوجوانان، هفتم آبان‌ماه در خانه قرآن منطقه ۷ تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقه حفظ و مفاهیم جزء سی‌ام قرآن کریم با عنوان «مسیر روشن»، فردا، هفتم آبان‌ماه ویژه نوجوانان در خانه قرآن منطقه 7 شهرداری تهران برگزار می‌شود.

این مسابقه به صورت چهارگزینه‌ای در جهت انس با قرآن و ایجاد انگیزه در نوجوانان و دانش‌آموزان برای آشنایی با مفاهیم و حفظ آیات سوره‌های کوچک قرآن برپا خواهد شد. همچنین هدف از اجرای این طرح، تقویت محفوظات نوجوانان و جذب آنها به فراگیری معانی و مفاهیم قرآن و حفظ آیات نورانی قرآن است.

یادآور می‌شود، خانه قرآن منطقه هفت به همت سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری راه‌اندازی شده است. همچنین این مسابقه پنج‌شنبه، هفتم آبان‌ماه از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود. خانه قرآن منطقه 7 در انتهای خیابان شهید مطهری، داخل بوستان شهید آوینی واقع شده است.

لازم بذکر است، علاقه‌مندان برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر از سایر فعالیت‌های این خانه قرآن می‌توانند با شماره 88413511 تماس بگیرند.