صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۰۸۲۳۷
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۵

کانون خبرنگاران نبأ: کارگاه نقد و بررسی و نمایش آثار عکاسان و علاقمندان تربت جام با موضوع محرم برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، کارگاه نقد و بررسی و نمایش آثار عکاسان و علاقمندان تربت جام با موضوع محرم و با حضور عکاسان در نمازخانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت جام توسط انجمن عکس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی و کانون بسیج هنرمندان تربت جام برگزار شد.

به گفته مسئول انجمن عکس تربت جام طی برنامه ریزیها و اعلام قبلی انجمن عکس، هنرمندان عکاس این شهرستان با عکاسی از مراسم های ایام عزاداری سید و الشهدا(ع) و حضور منسجم در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی  در سطح شهر و روستا آثار فاخری تولید کردند که در این نشست بعد از نمایش آثار، عکس ها مورد نقد و بررسی قرار گرفت و اساتید این رشته پیشنهادات و نظرات خود را از بُعد فنی و تکنیکی جهت ارتقاء سطح هنری عکاسان اعلام کردند.

وی  حضور فعال عکاسان شیعه و سنی را در مراسم ها مورد تاکید قرار داد و به پیشینه این انجمن اشاره کرد و گفت: انجمن عکس تربت جام از سال 1375 بنا به درخواست هنرمندان این رشته تشکیل شد و اهداف برگزاری این کارگاه ها تعامل و همکاری و رسیدن به سطح کیفی آثار علاقمندان و هنرجویان این رشته و همچنین رسیدن به آثار فاخر ارزشی و اسلامی است.0

فرزاد رشتی