صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۲۱۸۲۷
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
مخبر ویژه سازمان ملل:

گروه بین‌الملل: یانگی لی از دولت میانمار خواست ممنوعیت مشارکت مسلمانان در انتخابات آتی این کشور را فورا لغو کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، یانگی لی، مخبر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر میانمار از دولت این کشور خواست ممنوعیت مشارکت اقلیت‌ها و مهاجران در انتخابات آتی را لغو کند.

یانگی لی در آستانه انتخابات ماه نوامبر میانمار با ملزم کردن دولت میانمار به شرکت دادن مسلمانان در انتخابات، دولت این کشور را به تبعیض علیه مسلمانان متهم کرد.

وی هشدار داد در صورت عدم مشارکت همه گروه‌های میانماری در انتخابات و برگزاری یک انتخابات معتبر، این کشور مستعد درگیری‌ خواهد شد.

لی گفت: ده‌ها کاندیدا تاکنون رد صلاحیت شده‌اند، صدها هزار نفر از مردم میانمار که در انتخابات گذشته شرکت داشته‌اند، از شرکت در انتخابات آتی منع شده‌اند.

وی به لغو حق تابعیت 760 هزار نفر از مردم میانمار به ویژه مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین اشاره کرد.

لی گفت: چنانچه اعتبار و قانونی بودن انتخابات از سوی عموم پذیرفته نباشد، دوران بعد از انتخابات ممکن است دوران تنش و بی‌ثباتی باشد.

یانگی لی که استاد دانشگاه کره جنوبی و مدافع حقوق بشر است، اعلام کرد: 50 کاندیدا تاکنون رد صلاحیت شده‌اند که بسیاری از آن‌ها از ایالت مسلمان‌نشین راخین بوده‌اند.

انتخابات سراسری میانمار هشتم نوامبر (17 آبان‌ماه) برگزار خواهد شد.