صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۲۷۰۰۵
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۸
با حضور اساتید حوزه علمیه قم؛

گروه حوزه‌های علمیه: همزمان با روز جهانی استکبارستیزی، اجلاسیه بررسی «مسئله نفوذ استکبار در نظام و انقلاب» به همت مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال، مدیر حوزه علمیه قم با اشاره به برنامه‌های مجمع عمومی جامعه مدرسین اظهار کرد: این مجمع در سال علاوه بر دو جلسه عمومی با حضور اعضای 400 نفره خود، برنامه‌هایی به توصیه بزرگان وعلما برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند که بررسی واقعه منا از جمله آنها بود که چندی پیش با حضور اساتید سطوح عالی برگزار شد.

وی با تاکید بر رفع دغدغه‌های بزرگان و مراجع به خصوص مقام معظم رهبری گفت: از دیگر جلسات مهم این مجمع  بررسی  مسئله نفوذ بیگانه و استکبار در بین ملت‌های اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است که در این زمینه رهبر انقلاب هم بارها تاکید کرد‌ه‌اند.

فرخ فال ادامه داد: در همین زمینه اجلاسیه‌ای با حضور اساتید سطوح عالی و همزمان با 13 آبان در مدرسه عالی دارالشفا برگزار و مباحث مربوط به خطرات نفوذ استکبار در نظام و انقلاب مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اهمیت و جایگاه این نشست یادآور شد: در این نشست علاوه بر اساتید سطح عالی، مسئولان حوزوی و کشوری هم حضور خواهند داشت.