صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۳۲۹۲
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵

گروه جامعه: بیش از پنج هزار نفر از حجاج کشته شده در فاجعه منا در محلی به نام مقبره‌الشهدای مکه به خاک سپرده شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) پس از فاجعه منا، دولت عربستان به بهانه احتمال شیوع بیماری منشأ گرفته از وجود هزاران جسد که در وضعیت بسیار بدی نگه‌داری شده بودند، پیکرهای هزاران حاجی از کشورهای مختلف جهان را در محلی به نام مقبره‌الشهدای مکه به خاک سپرد که پیکر بیش از 33 زائر ایرانی نیز بین پیکرهای حجاج دفن شده در این مکان است.

روز گذشته در چهلمین روز فاجعه منا سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت به همراه مسئولان سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده و مسئولان دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عربستان، مشاور وزیر حج عربستان، رئیس و اعضای موسسه مطوفین حجاج ایران و جمعی از خانواده‌های قربانیان در محل مقبره‌الشهدای مکه مکرمه حضور یافته و به نمایندگی از ملت داغدار ایران بر مزار جان باختگان ایرانی این فاجعه تلخ و غمبار زیارت وارث و فاتحه خوانده و یاد این عزیزان را گرامی داشتند.

یاداوری می‌‌شود بیش از 900 پیکر نیز در قبرستانی در شرق عرفات به خاک سپرده شده‌اند و هنوز هم تعدادی از اجساد در سردخانه‌های عربستان وجود دارد.

نظرات بینندگان
روزبه
|
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۳
خیلی تکان دهنده است خیلی