صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۴۰۹۷
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳
در مؤسسه رعدالغدیر؛

گروه سلامت: مسئول مشارکت های مردمی مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر از ارائه خدمات آموزش فنی و حرفه ای، توانبخشی، مددکاری ومشاره به معلولین جسمی و حرکتی غیرذهنی به صورت کاملا رایگان خبر داد.

مسعود مروتی، مسئول مشارکت های مردمی مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، در تشریح اقدامات این مؤسسه از ارائه خدمات آموزش فنی و حرفه‌ای، (رایانه و دوره‌های صنایع دستی و هنری)، توانبخشی (کاردرمانی و گفتار درمانی)، مددکاری ومشاره (خانوادگی، ازدواج، تحصیلی و ..) به معلولین جسمی و حرکتی غیرذهنی به صورت کاملا رایگان خبر داد.

وی مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر را نهادی غیرسیاسی، غیرانتفاعی و عام المنفعه دانست و اظهار کرد: این مؤسسه با حمایت خیران و دندانپزشکان نیکوکار نخستین مرکز دندانپزشکی را دایر کرده است و با دریافت حداقل هزینه معادل 10 درصد تعرفه واقعی درمان به ارائه خدمات به آحاد جامعه معلولین جسمی حرکتی سراسر کشور پرداخته است.

مروتی از جمله دستاوردهای این  مؤسسه را آموزش و توانمندسازی بیش از هزار و 400 نفر از معلولین مناطق محروم جنوب و جنوب غربی تهران برشمرد و اظهار کرد: تا کنون 430 نفر از معلولین شهر تهران از طریق کاریابی و یا اشتغال در کارگاه های حمایتی کارآفرینی این مؤسسه مشغول شده اند.

وی به ایجاد مراکزی مشابه در شهرهای بوشهر، بندرعباس، زاهدان، شیراز، کاشان، رشت، سبزوار، همدان، اصفهان، گیلان، الیگودرز به منظور رفع فقز و محرومیت خبر داد.