صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۳۱۵۴
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱

شعب خارجی: مسیحیان ساکن شهر خیام لبنان از نمایشگاه «عکس اربعین» بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به‌ نقل از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، به‌دنبال برگزاری نمایشگاه «عکس اربعین» در سالن رسالات بیروت، این نمایشگاه روز پنج‌شنبه، 21 آبان‌ماه به شهر خیام در مرز لبنان با فلسطین اشغالی انتقال یافت.

مسیحیان ساکن شهر خیام از این نمایشگاه که به مدت سه روز، حدود 80 عکس از مراسم راهپیمایی عاشقان حسین(ع) در زیارت اربعین و برخی آثار فرهنگی دینی را به نمایش گذاشته شده بود، بازدید کردند.

در مراسم افتتاح نمایشگاه «عکس اربعین» در شهر خیام، محمدمهدی شریعتمدار، رایزن فرهنگی ایران در لبنان، مسئول اتحادیه شهرداری‌های حزب‌الله، معاون شهردار خیام و گروهی از مردم شهر و به‌ویژه خانواده‌های شهدا حضور داشتند.

رایزن فرهنگی ایران در لبنان در این مراسم طی سخنانی گفت: شهر خیام ما را به یاد خیمه‌های عاشورا و بازداشت‌گاه خیام و شکنجه‌های فرزندان مظلوم آن؛ و مقاومت مردم این شهر، ما را به یاد مظلومیت‌های آل‌الله و مقاومت آنها در برابر ستم امویان می‌اندازد که نشانه‌ای بر تداوم فرهنگ عاشورا در همه عصرهاست.