صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۴۳۱۵
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
با هدف محکومیت حوادث پاریس؛

گروه بین‌الملل: دانشجویان ادیان مختلف شب گذشته، ۲۶ آبان‌ماه، در دانشگاه «مارکت» در ایالت میزوری آمریکا گردهم آمدند تا به قربانیان حوادث تروریستی اخیر در پاریس ادای احترام کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «WISN»، دانشجویان در کنار هم جمع شدند و برای قربانیان حادثه تروریستی پاریس دعا کردند.

این برنامه از سوی انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه مارکت برگزار شد.

رئیس این دانشگاه گفت: امروز همه دانشجویان دانشگاه مارکت در کنار هم ایستادند.

پیش از برگزاری این برنامه کریستینا پالادینولإ گزارشگر شبکه خبری «WISN 12» با دانشجویان مسلمان به گفت‌وگو نشست.

دانشجویان مسلمان در مورد اینکه یک دانشجوی مسلمان در دانشگاه چه وضعیتی دارد، سخن گفتند و عنوان کردند که به خاطر دینشان با تبعیض مواجه هستند.

غدیر عایش، دانشجوی دانشگاه مارکت گفت: اسلام دینی بسیار صلح‌آمیز است و ما هرگونه اقدام تروریستی علیه مردم بی‌گناه و به ویژه حملات پاریس و بیروت را محکوم ‌می‌کنیم.

آلا شنعا، دیگر دانشجوی مسلمان دانشگاه مارکت گفت: در میان پیروان همه ادیان اعم از بودایی، مسیحیت، یهودیت و اسلام، انسان‌های بد وجود دارند؛ اما نباید همه آن‌ها را به یک چشم دید.

سلما جمال گفت: بسیار مضحک است که به من می‌گویند، برگرد به کشور خودت. من می‌گویم من هم به اندازه شما یک شهروند آمریکایی هستم و مانند شما اینجا متولد شده‌ام و این کشور من است.