صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۴۵۳۹
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳

گروه بین‌الملل: کاردینال «کورت کخ»، اسقف اعظم واتیکان در نطقی در یک کنفرانس جهانی در آلمان، گروه تکفیری داعش را «سازمانی تروریستی و مظهر شیطان» برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «catholic culture»، کاردینال «کورت کخ»، اسقف اعظم واتیکان و رئیس «شورای اسقفان برای اتحاد مسیحیت» در خطاب به حاضرین شرکت‌کننده در کنفرانس جهانی اتحاد مسیحیت  با اشاره به جنایات گروه تکفیری تروریستی داعش گفت: زندگی مسیحیان، مسلمانان و پیروان دیگر ادیان در بسیاری از کشورها از سوی داعش مورد تهدید جدی قرار گرفته است.

وی با مهم قلمداد کردن نقش رسانه‌ها در این باره گفت: رسانه‌های غربی عمق این حقیقت فاجعه‌انگیز را به طور کامل و درست بیان نمی‌کنند.


همچنین، به گزارش «خبرگزاری کاتولیک» در این کنفرانس که حدود 700 نفر از شخصیت‌های مسیحی و نهادهای بین ادیانی در آن شرکت داشتند، اسقف اعظم واتیکان از داعش به عنوان «خونخوار جهانی» یاد کرد و خواستار تشکیل وحدت جهانی برای مقابله با این گروه تروریستی شد.

این کنفرانس، 27 آبان و به میزبانی شهر «شوابیش گموند» واقع در شرق ایالت «بادن ووتم برگ» آلمان برگزار گردید.