صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۴۹۸۸
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰

کانون خبرنگاران نبأ: به مناسبت سالروز ورود امام رضا(ع) به خرانق اردکان، مراسم گرامیداشتی در مشهدک خرانق برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حضرت امام رضا(ع) در روز ۲۹ آبان سال ۱۹۶ هجری شمسی از یزد حرکت فرمودند و از طریق مسیر رباط انجیره وارد خرانق شدند و در محل فعلی مشهدُگ در کنار قلعه قدیمی خرانق جلوس فرمودند.
به همین مناسبت چند سالی است که مراسم بزرگداشت این واقعه در روستای خرانق برگزار می‌شود، امسال نیز با حضور مسئولین شهرستان اردکان برنامه ورود نمادین امام رضا(ع) به این روستا با شرکت مردم این روستا و اطراف برگزار شد.

در این مراسم نورانی حجت‌الاسلام فتاحی از اساتید حوزه علمیه اردکان به گوشه ای از تاریخ هجرت امام رضا(ع) به سمت طوس اشاراتی داشت.

همچنین  قبل از شروع این برنامه از المان شهدای هسته با حضور پدر و مادر شهید احمدی روشن پرده برداری شد.