صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۵۲۴۱
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
همزمان با اربعین حسینی؛

گروه هنر: همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی، خیمه‌های مجالس تعزیه‌خوانی تعزیه‌داران «خاتون داغدیده» در سعادت‌آباد تهران، میدان بهرود برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی تعزیه‌داران «خاتون داغدیده»، طبق سنوات گذشته امسال نیز به مناسبت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، تعزیه‌داران «خاتون داغدیده» برای ششمین سال متوالی است که در سعادت‌آباد تهران، نمایش تعزیه‌خوانی را به مدت 7 شب در میدان بهرود برپا می‌کنند.
مجالس تعزیه‌خوانی از 4 آذر تا 10 آذر مصادف با شب اربعین حسینی، هر شب بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود و در روز اربعین حسینی(ع) نیز حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا، ساعت 9  از مقابل خیمه تعزیه‌داران سعادت‌آباد، میدان بهرود آغاز و تا چهارراه سرو ادامه دارد.
یادآور می‌شود، این مجالس تعزیه‌خوانی در مساجدی همچون مسجد جامع المهدی، مسجد پیامبر اعظم (ص) و مسجد صاحب‌الزمان (عج) و پایگاه‌های بسیج و هیئت‌های مذهبی منطقه 2 در سعادت‌آباد، میدان بهرود طبق برنامه برپا خواهد شد.