صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۸۵۷۳
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۹
۱۰ آذر؛

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید گیلان از برگزاری مراسم سالگرد روحانی مبارز شهید میرزا کوچک جنگلی و ۱۵۰ طلبه شهید گیلان در آستانه اربعین حسینی خبر داد.

ابراهیم طاهرنژاد، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری مراسم سالگرد روحانی مبارز شهید میرزا کوچک جنگلی و 150 طلبه شهید گیلان در آستانه اربعین حسینی خبر داد و اظهار کرد: شهدای روحانی در خط اسلام ناب حضرت محمد(ص) و ولایت امام علی(ع) و نهضت ابا عبدلله‌الحسین(ع) به عنوان سند هویت اسلامی ایران جاودانه شدند.

طاهرنژاد افزود: گرامیداشت یاد و خاطره سردار جنگل، پاسداشت غیرت دینی و ملی گیلانیان ولایتمدار، شهیدپرور، شجاع، مبارز و قهرمان‌پرور است که همواره در خط مقدم دفاع از آرمان‌های والای الهی همچون نگینی تابان بر حلقه وحدت ایرانیان در مبارزه با متجاوزان به حریم پاکی‌ها دلیرانه می‌درخشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان خاطرنشان کرد: شهید میرزا کوچک جنگلی با نگاهی دینی نهضت جنگل را سامان داد و تشکیلات سیاسی نهضت هم با عنوان هیئت اتحاد اسلام، نمونه موفقی از حکومت‌داری عالمان دینی و سیاسیون مذهبی را ثبت تاریخ کرد.

طاهرنژاد با بیان اینکه بزرگداشت میرزاکوچک جنگلی در امتداد بزرگداشت قیام سیدالشهدا، حضرت امام حسین(ع) است، خاطرنشان کرد: این مراسم سه‌شنبه، 10 آذرماه جاری ساعت 9 صبح در مسجد میرزا کوچک خان جنگلی در سلیمانداراب رشت و در جوار مزار میرزا کوچک با سخنرانی حضرت آیت‌الله قربانی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، برگزار می‌شود.