صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۰۱۷۷
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
آیت‌الله خاتمی:

گروه اندیشه: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: قرآن و عترت در کنار هم عامل اتحاد مسلمانان خواهد بود در حالی که مشکل امروز جوامع مسلمانان به دلیل بی‌توجهی به این مساله است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان صبح امروز در جمع عزاداران رحلت پیامبرمهربانی، رسول اکرم (ص) در امامزاده ابراهیم (ع) زنجان، با تسلیت فرا رسیدن سالروز این رحلت جانگداز، اظهار کرد: انسان تنها موجودی در بین مخلوقات الهی است که اختیار انتخاب مسیر زندگی و تعیین سعادت یا شقاوت خود را دارد و بر همین اساس خدای متعال برای نشان دادن مسیر صحیح و راه رسیدن به تعالی، 124 هزار پیامبر را برای نشان دادن این مسیر فرستاده است.

وی افزود: اگر از همه این 124 هزار پیامبر در یک جمله موضوع ماموریتشان را بپرسیم قطعا همه آنها در یک جمله خواهند گفت که خدا ما را برای هدایت بشر فرستاده است.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه انبیای الهی برای انسان‌سازی و تربیت نوع بشر آمده‌اند و نقشه راه این مسیر در کتاب‌های آسمانی ذکر شده و کاملترین آن قرآن کریم است، تصریح کرد: قرآن کریم برنامه جامع هدایتی برای نوع بشر است و خود قرآن هم در آیه 185 از سوره مبارکه بقره با بیان «انزل فيه القرآن هدي للناس...»، این مساله رامورد تاکید قرار می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با تاکید بر اینکه قرآن برنامه هدایت و زندگی است گفت: این برنامه 1400 سال پیش نازل شد و اگراز عمر دنیا 1400 سال دیگر هم باقی مانده باشد باز این کتاب الهی کاملترین نوع برنامه هدایت بشر است زیرا اگر کامل‌تر از آن نیاز بود قطعا خدای متعال این کار را انجام می‌داد.

آیت‌الله خاتمی در خصوص ارتباط صحیح با این کتاب انسان‌ساز خاطرنشان کرد: ارتباط با قرآن تنها برای مجلس ختم و فاتحه، یا تبرک منزل نو و سرجهازی عروس نیست، بلکه باید با قرائت و عمل به دستورات آن خود را با این کتاب الهی مانوس کنیم و طبق قول پیامبر اکرم(ص) هر جا دچار مشکل و فتنه و رنجی شدید تنها وسیله نجات شما قرآن است.

وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) تاکید ویژه‌ای داشت که من در میان شما دو امانت گرانبهای قرآن و اهل بیت (ع) را به یادگار می‌گذارم و فرمود: «هر گاه این دو را در کنار هم داشته باشد دچار مشکل نخواهید شد»، خاطرنشان کرد: در حالی که مشکل اصلی امروز مسلمانان و ایجاد اختلاف بین آنها بی توجهی به این قول رسول گرامی و عدم پیوند بین قرآن و اهل بیت پیامبر اکرم (ص) است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان خاطرنشان کرد: 37 سال ایستادگی در برابر دشمن، ایستادگی در جبهه 7 سال جنگ تحمیلی، و مقاومت در برابر بایکوت سیاسی و ضربه‌های اقتصادی و سایر مشکلاتی که دشمنان برای ایران اسلامی بوجود آوردند، همه ناشی از تبعیت از قرآن و اهل بیت (ع) با هم و در کنار هم بود و اگر همه مسلمانان بخواهند پیروز میدان باشد باید این قول پیامبر اکرم (ص) را مد نظر خود قرار دهند.