صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۰۴۶۷
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه انجمن اولیا مدارس مؤسسه مهدقرآن میاندوآب دیشب، ۲۱ آذر در حسینیه این مؤسسه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه انجمن اولیا و مربیان(ویژه پدران و مادران) مدارس دخترانه ثقلین و پسرانه علم‌الهدی مهد قرآن میاندوآب دیشب، 21 آذرماه در حسینیه مؤسسه برگزار شد.
 
در ابتدای جلسه زرین، رئیس انجمن اولیا و مربیان دبستان دخترانه ثقلین گزارشی از فعالیت انجمن را ارائه کرد و سپس آقای حق‌زاده از مشاوران تربیتی و تحصیلی شهرستان به ایراد سخنرانی در باب توجه و اهمیت به تربیت دینی پرداخت و خاطرنشان کرد: پایبند بودن به مسائل دینی از طرف پدر و مادر تأثیر بسزایی در تربیت فرزندان دارد و پدران و مادران فضای خانه را به گونه‌ای ترتیب دهند که فرزندان از طرف خانه دچار سرگشتگی نشوند.
 
وی با بیان برخی ازمشکلات جامعه افزود: با تربیت دینی فرزندان می‌توان از بسیاری مشکلاتی که در دوران نوجوانی و جوانی به سراغ فرزندانمان می‌آید جلوگیری کرد.
 
درادامه حجت‌الاسلام والمسلمین شکرزاده، از اساتید حوزه علمیه به بیان نکات تربیتی از دیدگاه قرآن و اهل بیت(ع) و همچنین به اهمیت حجاب و عفاف در جلوگیری از مشکلات شخصیتی تأکید کرد.
 
گفتنی است؛ در حاشیه این جلسه نمایشگاهی از کاردستی‌های دانش‌آموزان مدرسه دخترانه  ثقلین برپا  شده بود.
 
یادآور می‌شود، بیش از 200 نفر از اولیا در این جلسه حضور داشتند.