صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۱۳۳۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۵
همزمان با هفته پژوهش انجام گرفت؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کارگاه قرآن‌پژوهی از ۲۵ آذرماه، چهارشنبه هر هفته در دبستان علی‌اکبر فولادی ۲ شهریار برگزار می‌شود.

عقیل وطن‌دوست، مسئول انجمن قرآن شهریار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: کارگاه قرآن‌پژوهی ویژه دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی، از 25 آذرماه، چهارشنبه هر هفته از ساعت 10 تا 12 در دبستان علی‌اکبر فولادی 2 شهریار برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه کارگاه فوق همزمان با هفته پژوهش برپا شد، ادامه داد: طول مدت این کارگاه چهار هفته است که جلسه نخستین آن با حضور 90 نفر از دانش‌آموزان پایه ششم همراه بود.

وطن‌دوست اظهار کرد: ارائه روش‌های تحقیق، جمع آوری اطلاعات، ارائه نمونه‌ای ازپژوهش‌های قرآنی از سوی شرکت‌کنندگان متناسب با موضوعات قرآنی از جمله سرفصل‌هاییست که در این دوره ارائه می‌شود.

مسئول انجمن قرآن شهریار تصریح کرد: در پایان دوره براساس موضوعات مشخصی چون دعا، صبر، احترام به پدر و مادر، تولی و تبری و معاد و ...از دانش‌آموزان پژوهش‌های قرآنی خواسته می‌شود و به 10 پژوهش قرآنی برتر، لوح تقدیر و جوایزی اهدا می‌شود.

گفتنی است، این کارگاه قرآن‌پژوهی با همکاری علی عبدالحسینی، مدیر دبستان علی‌اکبر فولادی2 و به همت انجمن قرآن شهریار برگزار شد. همچنین این دبستان در شهریار، کهنز، 20 متری عسکر خانی واقع شده است.