صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۱۶۱۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۵

گروه فعالیت های قرآنی: از کتاب‌ مهاجران الی الله در حاشیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم رونمایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی، مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این خبر افزود: کتاب مهاجران الی الله در خصوص زندگی قاریان مهاجر الی الله در فاجعه منا شامل حاج حسن دانش و حاج محسن حاجی حسنی کارگر است.

وی با اشاره به ضرورت پرداخت به زندگی این قاریان، گفت: این کتاب به شکل روایت داستانی و خلاصه بخش‌هایی از زندگی این دو قاری را روایت می‌کند و در انتهای این کتاب نیز بازخوانی بیانات و مواضع رهبری در خصوص فاجعه منا قرار دارد.

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: مجموعه فعلی خلاصه بوده و مقدمه است برای مجموعه پنج جلدی مهاجران الی الله که هر جلد آن اختصاص به یکی از نخبگان قرآنی پرکشیده در فاجعۀ منا دارد.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی و همزمان با مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در سال آتی(۱۳۹۵) عرضه خواهد شد.

حسینی، باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری در بیست و هفتم مهرماه سال جاری در دیدار با مسئولان و دست‌اندرکاران حج مبنی بر تلاش به منظور فراموش نشدن فاجعه منا، گفت: «مجموعۀ پنج جلدی مهاجران الی الله» حرکت کوچکی است در جهت الگودهی به جامعۀ قرآنی جهان اسلام و همچنین تلاشی است هرچند ناچیز در جهت فراموش نشدنِ فاجعۀ منا.

وی ابراز امیدواری کرد که همزمان با تولید این کتاب پنج جلدی مجموعه مستند مهاجران الی الله نیز تولید شود.