صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۱۸۲۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن خانه کارگر، آزمون سراسری مفاهیم قرآن را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی دارالقرآن خانه کارگر، دارالقرآن خانه کارگر در نظر دارد تا آزمون سراسری مفاهیم قرآن کریم را در سراسر کشور برگزارکند.

این آزمون در دو سطح استانی و کشوری و با هدف ایجاد توانایی درک ترجمه و مفاهیم آیات نورانی قرآن و گسترش فرهنگ بهره‌گیری از معارف انسان‌‌ساز قرآنی برگزار خواهد شد.

زمان برگزاری آزمون 10 دی ماه است و منبع این آزمون از کتب استاد وکیل جلدهای 1 تا 6 درسه سطح است، همچنین شرکت‌کنندگان در صورت کسب نمره قبولی، از سازمان تبلیغات اسلامی مدرک رسمی دریافت خواهند کرد و متقاضیانی که نمره قبولی بین 90 تا 100 را کسب  کنند در دوره‌های تربیت مربی قرآن کریم بورسیه می‌شوند و به عنوان اساتید مفاهیم مرکز دارالقرآن خانه کارگر مشغول به کار خواهند شد.

مهلت ثبت نام آزمون تا 2 دی ماه است و متقاضیان جهت شرکت در آزمون می‌توانند عدد استان مورد نظر خود را به سامانه پیامکی 5000292955 ارسال کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66404024-021 تماس حاصل  کنند.