صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۲۰۷۱
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
استاندار کرمانشاه بیان کرد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: استاندار کرمانشاه از بسیج تمامی امکانات این استان برای برگزاری مناسب مسابقات سراسری قرآن خبر داد.

اسدالله رازانی، استاندار کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد برگزاری مسابقات قرآن به میزبانی این استان و تأثیر آن بر توسعه فرهنگ قرآنی در این منطقه از کشور، گفت: قطعاً برگزاری چنین رقابت هایی در هر استان تأثیرات قابل ملاحظه ای خواهد گذاشت؛ چرا که قرآن معجزه پیامبر(ص) است و هم ظاهر و هم باطن آن معجزه است.
وی افزود: از آنجایی که در مسابقات قرآن به زیبایی حق قرآن در مقام تلاوت ادا می شود و بر گوش و جان مستمع می نشیند، قطعاً باعث اقبال و تشویق بیشتر همگان برای رو آوردن به قرآن خواهد شد، امیدواریم از این مسیر، آشنایی بیشتری با دستورات قرآن کریم پیدا کنیم. جا دارد از دوستانی که این مراسم را در استان کرمانشاه ترتیب داده‌اند، سپاسگزاری کنم.
استاندار کرمانشاه همچنین در مورد حضور جوانان در چنین رویدادهایی، تصریح کرد: تا به امروز حضور جوانان قابل ملاحظه بوده است،  انتظار داریم تا در روزهای آینده استقبال از مسابقات به مراتب بیشتر شود و معمولاً نیز به این صورت بوده است.
رازانی همچنین در مورد مهم ترین تمهیدات اندیشیده شده برای برگزاری مسابقات سراسری قرآن در استان کرمانشاه بیان کرد: برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقات همه امکانات را بسیج کرده ایم و برای برگزاری همین دوره از مسابقات همه نهادها دست به دست هم داده اند تا با کوچکترین کمبودها مواجه نشویم.
وی با بیان اینکه مردم نیز در برگزاری این رویداد قرآنی بزرگ ما را یاری کرده اند، گفت: اگر در سال های آینده نیز شانس داشته باشیم تا این مسابقات در استان کرمانشاه برگزار شود تمامی امکانات را بسیج خواهیم کرد.