صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۴۱۰۳
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰
آیت‎الله خاتمی:

گروه حوزه‎های علمیه: امام جمعه موقت تهران و استاد تفسیر حوزه با محکومیت شدید جنایات آل سعود تاکید کرد: سفاکان و جنایتکاران آل سعود با استناد به قرآن لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارند و جهان اسلام باید این وصله ناچسب را از خود بزداید.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) آیت‎الله سیداحمد خاتمی، عضو جامعه مدرسین و استاد تفسیر حوزه علمیه قم، امروز 13 دی ماه در تجمع اعتراض آمیز طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ضمن محکومیت شدید جنایت عربستان در اعدام آیت الله نمر گفت: این شیخ شجاع شیعه در مدتی که در مبارزه علیه آل سعود بود یک حرف جز احقاق حق طبیعی مردم و رفع ظلم و بی عدالتی نداشت.

وی ادامه داد: وی در طول مدتی که در زندان انفرادی بود حتی یک درخواست از سفاکان رژیم آل سعود نداشت و عزت شیعه و یک عالم شیعی را نشان داد و در دادگاه نیز تقاضای قلم کرد تا دفاعیات خود را بنویسد و با وجود دستور قاضی، به او قلم ندادند.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه ظالمان با چنین کارهایی گور خود را می‎کنند، ادامه داد: قرآن کریم در آیه 11 سوره انبیاء بر این مسئله تاکید کرده است و حوزه مرکزی جهان تشیع نیز به تبعیت از قرآن به آل سعود دستور می دهد که به سرعت دست از جنایات وحشیانه بردارید.
نابودی؛ سرنوشت آل سعود

وی با طرح این سؤال که چرا شیخ نمر را کشتند، تصریح کرد: جرم شیخ نمر ایستادگی بر سر عقیده است و آل سعود مصداق این آیه  21 سوره آل عمران هستند زیرا این جنایتکاران قائمان به قسط را می کشند، وی در دفاعیه نوشته وظیفه حکام یکی برپایی حکومت عدل و دیگری قسط است تا خودش ستم نکند و دیگر اینکه هیچ رعایای او بر دیگری ظلم نکنند و او خواهان این دو بود که در عربستان اصلا نیست، شیعه در عربستان اقلیت است اما اقلیت عظیم که حقوقشان تاکنون پایمال شده و باز هم خواهد شد زیرا اینها حکومت فاسدند و سرنوشتشان نیز نابودی و سرنگونی است.
آیت الله خاتمی بیان کرد: به مردم شیعه عربستان می گوییم که اعتراض و فریاد حق شماست؛ این ندای قرآن است که «لا یحب الله الجهر بالسوء الا من ظلم» و حق شماست که بگویید «الموت لآل سعود» این وحشی ها شما را می کشند اما بدانید به دست اشقیای انسان‎ها شهید هستید، بنابراین سست و خسته نشوید.

وی تاکید کرد: به صراحت به شیعیان احساء و قطیف و ... می گوییم که هر کدام از شما که در راه مبارزه با آل سعود کشته شوید پیروز هستید و آل سعود خواهد رفت و شما خواهید ماند.
چراغ سبز آمریکا و اسرائیل در این جنایت

وی با طرح این سؤال که چه کسانی نمر را کشتند تاکید کرد: تردید نکنید که در خط مقدم این توطئه صهیونیست و آمریکا هستند؛ دنیا بداند که یک مشت جوان سفیه و خام تحت نظر صهیونیست ها مدیریت عربستان را برعهده گرفته و همپیمان با این رژیم جنایتکار هستند و این جنایت نیز با چراغ سبز آمریکا و صهیونیست ها صورت کرفته و مباشر نیز جنایتکاران آل سعود هستند.
استاد تفسیر حوزه گفت: به عنوان مدرس حوزه می گویم که قضات آل سعود فاسق هستند و حق قضاوت ندارند و قضاوت آن ها قضاوت نا مشروع است.
خاتمی بیان کرد: این توطئه نیز یک حلقه از حلقات جنایات استکبار علیه پیروان مکتب اهل بیت(ع) است، در جنایت نیجریه که صدها نفر را کشتند و قبور را نبش کرده و حسینیه  را تخریب می کنند و شاه سعودی به رئیس جمهور نیجریه تبریک می گوید، جنایاتی که در آذربایجان علیه شیعه شکل می‎گیرد و این جنایت اخیر نیز هشدری است که دنیای اسلام بداند این ها جز با خون سیر نمی شوند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه اظهار کرد: اینجاست که باید مسلمین جهان در همه جای عالم قهرمانانه بایستند و مقاومت کنند و انشاء اله پیروز میدان هستند این وعده خداست؛ تردید نکنید قرن، قرن پیروزی  اسلام و حقیقت است و امید داریم چراغی که ملت ایران روشن کرده است آنقدر پرفروغ بماند تا به فرودگاه نهایی جهان یعنی قیام جان جهان متصل شود.
پرونده سیاه آل سعود

وی گفت: پرونده آل سعود سرتا پا سیاه است؛ از حدود صد سال پیش که این جنایتکاران با آدمکشی و غارتگری وارد صحنه شدند در طول این یک قرن مملو از جنایت هستند که مثنوی هفتاد من کاغذ است، نزدیک یکسال است که یمن را می کوبند و بیش از شش هزار کودک، کهنسال، زن و مرد را کشتند و یمن را این جلادان تبدیل به ویرانه کردند؛ در سال 66 چهارصد زائر شیعه را به خاک و خون کشیدند و جنایت منا نیز که فراموش شدنی نیست و این زخم کهنه بر قلب ماست.
آل سعود لیاقت حرمین را ندارند

جهان اسلام این وصله را بزداید

وی اظهار کرد: به استناد قرآن می گویم آل سعود لیاقت اداره حرمین را ندارند؛ آیه 34 انفال می فرماید، «ان اولیاء الله الا المتقون» تولیت مسجد الحرام را باید اهل تقوا داشته باشند جلاد و آدمکش اهل تقوا نیست؛ خونریزی کار شبانه روزی اینهاست و باید دست از حرمین شریفین بردارند و همان طور که امام فرمود باید این مکان مقدس توسط هیئتی از سوی علمای اسلامی اداره شود و دست این عیاش ها و سفها باید از حرمین برداشته شود؛ این نادان هایی که با پایین آوردن قیمت نفت به خودشان هم ضربه زدند و جهان اسلام باید این وصله ناچسب را از خود بزداید.
طنز سال

امام جمعه تهران تصریح کرد: آل سعود مادر همه تروریست‎های جهان است ولی می خواهد این جنایت را به نام تروریست به خورد مردم دنیا بدهد که واقعا طنز سیاسی سال است که تروریست ها ائتلاف ضد داعش داشته باشند. دنیا اگر می خواهد متهمان ردیف اول تروریست را پیدا کند باید شاه و مسئولان سعودی را در خط مقدم ببیند.
وی افزود: جهان اسلام بداند که تروریست برخاسته از تفکر و مدرسه وهابیت است؛ مدرسه وهابیت است که دختر بچه سه ساله را به تخت می بندند و جلوی چشمش پدر و مادرش را سر می برند؛ این تفکر وهابیت است که جگر یک مسلمان را به دندان می گیرند؛ در سوریه وارد یک خانه می شوند و پدر و مادر و دختر را می کشند و پسر سه سال را بر دار می کشند.
هدف جنایت؛ افروختن آتش تفرقه شیعه و سنی

استاد تفسیر حوزه علمیه عنوان کرد: از اهداف این آدمکشی بدون تردید برافروختن آتش تفرقه میان شیعه و اهل سنت است من در مرکز حوزه قم اعلام می کنم ما با برادران اهل سنت سالیان طولانی است زندگی مسالمت آمیز داریم ولی با تفکر وهابی گری و تکفیری مخالف هستیم و اگر فکر می کنند با این جنایات کاری خواهند کرد که شیعه در میدان آنها بازی کنند کور خوانده اند؛ مراجع و علما بیدارند و به دام دشمن نخواهند افتاد.
آیت الله خاتمی اظهار کرد: انگلیس در حالی که تروریست های وهابی را حمایت می کند تشیع لندنی را نیز مورد حمایت قرار می دهد در حالی که شیعه و سنی که در خط اسرائیل و آمریکا قدم بر می دارد ربطی به اسلام ندارد.
همه باید محکوم کنند

وی ادامه داد: اگر آل سعود ببینند این جنایت برای آن ها کم هزینه است تردید نکنید به قلع و قمع شیعه در سراسر جهان می پردازند و باید با خروش های مداوم از همین نوعی که امروز شکل گرفته است در جهان اسلام ایجاد شود و حوزه نجف و حوزه های دیگر باید آن را محکوم کنند؛ علمای اسلامی محکوم کنند تا سعودی ها بدانند لقمه ای نیست که به آسانی از گلویشان پایین برود.
آیت الله خاتمی گفت: شیعیان قطیف و احساء خواهند ایستاد و به یاری خدا روز آل سعود را به شام سیاه تبدیل خواهند کرد اما سازمان های اسلامی مانند سازمان کنفرانس اسلامی و اتحادیه عرب و مجامع بین‎المللی امتحان ننگینی دادند؛ چرا سازمان ملل که سازمان ملت هاست سکوت و خفه خون در مقابل جنایات یمن گرفته اند.

سکوت ننگین سازمان‎های اسلامی و بین‎المللی

عضو جامعه مدرسین تاکید کرد: این سازمان ها سازمان ملت ها نیست و سازمان کنفرانس اسلامی دیگر ربطی به اسلام ندارد و باید جهان اسلام فکری نو در این زمینه دراندازد و به فکر سازمان های مستقل اسلامی و بین المللی باشیم.
ترکیه با طناب آمریکا به چاه نرود

خاتمی ادامه داد: الازهر که روزی نماد روشنفکری اسلامی به حساب می آمد این روزها سکوت مرگبار در برابر این جنایات گرفته و برخی همسایه ها مانند ترکیه به عنوان امید داعش و کشور حامی داعش است که ما به این همسایه ناخلف می گوییم طناب آمریکا پوسیده است و با این طناب به قعر چاه نروید و دست از این جنایات بردارید.