صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۴۹۲۶
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
شفیعی تاکید‌کرد:

گروه جامعه: مدیر صندوق کارآفرینی امید استان تهران با تاکید بر اینکه باید به فکر اقتصاد حوزه فرهنگ باشیم از حمایت این صندوق درخصوص کارآفرینان فرهنگی و قرآنی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عباس شفیعی، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان تهران امروز، 15 دی‌ماه، در بازدید از خبرگزاری ایکنا و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور از فعالیت‌های این صندوق گفت و افزود: ما باید به فکر اقتصاد حوزه فرهنگ باشیم. اگر به این موضوع اهمیت داده نشود قطعا وضعیت اقتصادی در حوزه فرهنگی کشور به طور عام و فرهنگ قرآنی به طور خاص آسیب خواهد دید.

وی در این دیدار تاکیداتی بر حوزه‌های اقتصادی و کارآفرینی قرآنی داشت و بیان کرد: بسیاری از محصولات قرآنی به طور رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد که اینکار باید ساماندهی شود.

شفیعی در نشستی مشترکی که با مسئولان مرکز رشد فناوری و هنرهای قرآنی داشت، بر لزوم فعالیت‌های فرهنگی رسانه‌ها در حوزه کسب و کار اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها می‌توانند در حوزه‌های مختلفی از جمله گردشگری و سلامت کارآفرینی کنند. چراکه رسانه می‌توانند تامین کننده بخشی بزرگی از خدمات گردشگری و حوزه سلامت باشد.

مدیر صندوق کار‌آفرینی امید استان تهران از حمایت‌های این صندوق جهت کار‌آفرینی و خدمات به مردم و مراکز رشد اشاره کرد و گفت: ما آمادگی حمایت‌ از کارآفرینان در حوزه‌های فرهنگی و قرآنی را داریم. کارآفرینان قرآنی می‌توانند در قالب ایجاد صندوق حمایت از محصولات فرهنگی و قرآنی در این عرصه به آنها کمک کنیم.

وی در ادامه از نحوه ارائه تسهیلات به کارآفرینان گفت و بیان کرد: این صندوق آمادگی این را دارد تسهیلاتی را تا سقف 1 میلیارد ریال به کارآفرینان به صورت قرض‌الحسنه ارائه دهد.