صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۵۴۱۰
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸

گروه بین‌الملل: مردم سراسر ایالت اوتارپرادش هند با برگزاری راهپیمایی و روشن کردن شمع یاد آیت‌الله شیخ نمر، روحانی مجتهد شیعی را گرامی داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام سیداصطفی رضا، از سخنرانان کشور هند طی سخنانی در این مراسم، گفت: با ریخته شدن خون شیخ نمر، نام رژیم آل سعود به‌عنوان مجرمی که قاتل انسان‌های بی‌گناہ است در تاریخ انسانیت ثبت شد.
حجت‌الاسلام شیخ موسی رضایوسفی نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه مسلمانان شیعه و سنی نباید در برابر این جنایت سنگین ساکت باشند، اظهار کرد: قطعا این یک توطئه از پیش‌ تعیین شده به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم است که از طریق وھابیت در حال اجرا است.
حجت‌الاسلام علی عباس‌خان از اساتید جامعة‌المصطفی(ص) العالمیه هند با اشاره به اهمیت وحدت مسلمانان، گفت: ما امروز باید بیشتر از گذشته ھوشیار باشیم چراکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه در میان امت اسلامی هستند.
وی بیان کرد: فعالیت‌ھا و اقدامات شیخ نمر و شیخ زکزاکی، همیشه در تاریخ اسلام زنده خواهد ماند و این خون ریخته شده باعث نمایان شدن حقانیت بیش از گذشته مسلمانان در جهان خواهد شد.
همچنین در ادامه ایوب اشرف، رئیس انجمن محمدی شھر لکھنوی هند، گفت: رژیم سعودی با به شهادت رساندن شيخ نمر ثابت کرد که خود جزو گروه تروریستی داعش ھستند.
وی با اشاره به اینکه امت اسلامی در مقابل این حرکت ساکت نخواهند بود، اظهار کرد: این عمل فجیع با پاسخ محکم ملت‌های مسلمان در نقاط مختلف جهان روبه‌رو خواهد شد.
مراسم گرامیداشت آیت‌الله شیخ نمر، روحانی مجتهد شیعی با حضور مولانا اشفاق حسین،حجج‌ اسلام سید نذرعباس، سید حسنین، سیدگلریز، سید رضاامام، سید عزادار، سید شباھت، سید میثم زیدی، اعجاز، سید اصطفی رضوی، سید منورعباس، سید محمدعلی، احتشام الحسن و دیگر علما و عموم مردم ایالت اوتارپرادش هند برگزار شد.





مطالب مرتبط