صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۵۹۰۳
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
بدون استفاده از خط بریل؛

گروه بین‌الملل: یک روشندل سودانی بدون استفاده از خط بریل و با بهره‌گیری از حس لامسه، آیات قرآن کریم را از روی نسخه‌های معمولی کلام وحی تلاوت می‌کند.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «النیلین»، یک روشندل سودانی 18 دی‌ماه، با حضور در مراسم نماز جمعه در یکی از مساجد این کشور، بدون استفاده از خط بریل و با بهره‌گیری از حس لامسه، اقدام به تلاوت قرآن از روی یک نسخه معمولی کلام وحی کرد که با تعجب و شگفتی حاضران و شرکت‌کنندگان در نماز جمعه مواجه شد.

این روشندل سودانی که نام وی ذکر نشده است، همچنین، شماره تمامی صفحات و ترتیب تمامی آیات قرآن را حفظ است.

وی در ادامه از حاضران خواست که قرآن کریم را ببندند و صفحه‌ای از آن را باز کنند، سپس شماره صفحه و آیه را به حاضران اعلام کرد.

این روشندل سودانی سپس در حالی که آیه 85 سوره «الاسراء»، «وَمَا أُوتِيتُم مِّن الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلًا»(به شما از دانش جز اندكى داده نشده است) را تکرار می‌کرد، با انگشتان خود آیات قرآن کریم را لمس و شروع به تلاوت آیات کرد.

این قاری روشندل سودانی در پایان در میان تکبیر حاضران و نمازگزاران به تلاوت خود پایان داد و برای همگان دعا کرد.