صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۵۹۳۲
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰

گروه جامعه: همایش «گرامیداشت شهدای خبرنگار و روز بسیج رسانه» 24 دی‌ماه، برگزار می‌شود.

مسعود بصیری، رئیس سازمان بسیج رسانه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: در ایام سالگرد شهادت غلامرضا رهبر و روز بسیج رسانه، همایش مجمع سالانه این سازمان با عنوان گرامیداشت شهدای خبرنگار و روز بسیج رسانه برگزار می‌شود.
وی زمان برگزاری این همایش را 24 دی‌ماه جاری، ساعت 9 در تالار سوره وابسته به حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد.
بصیری در تبیین جزئیات همایش شهدای خبرنگار گفت: در این همایش سردار نقدی، رئیس سازمان بسیح مستضعفین به ایراد سخنرانی می‌پردازد و از خانواده شهدای اصحاب رسانه و خبرنگاران پیشکسوت تجلیل به عمل می‌آید.
بصیری همچنین به برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر اشاره و عنوان کرد: به جهت استقبال همکاران رسانه‌ای، مهلت ارسال آثار در این جشنواره تا پنجم بهمن‌ماه سال جاری، تمدید شده است.
وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان جهت شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را در قالب‌های گزارش، خبر، عکس و تیتر از طریق کدپستی 1345746989 و آدرس پست الکترونیکی jashnvareh.abouzar@chmail.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.