صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۶۴۸۹
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
به همت مجمع خیرین استان اصفهان انجام می‌شود؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: پنجاه و هفتمین دوره توان‌افزایی مدیران و مربیان قرآنی کشور از سوی مجمع خیرین قرآن و عترت استان اصفهان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پنجاه و هفتمین دوره توان افزایی مدیران و مربیان قرآنی کشور ، از سوی مجمع خیرین قرآن و عترت استان اصفهان در حال برگزاری است.
22 نفر از مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی استان فارس از تاریخ 20 تا 22 دی‌ماه در این دوره توان‌افزایی شرکت کردند.

دوره‌های توان‌افزایی مدیران و مؤسسات قرآنی با هدف ارتقاء مهارت‌های مدیران مؤسسات قرآنی سراسر کشور و آشنایی آنان با روش‌های نوین آموزشی و آشنایی با مدیران موفق مؤسسات قرآنی است که از سوی مجمع خیرین قرآن و عترت استان اصفهان در حال برپایی است.

در این دوره، مدیران مؤسسات قرآنی استان فارس، با بهره‌گیری از اساتید کشوری و بازدید از مؤسسات مطرح استان اصفهان، تحت آموزش قرار گرفتند.
گفتنی است؛ در این دوره توان افزایی حجت‌الاسلام شاهسونی، مدیر مؤسسه بیت‌الاحزان نیز حضور دارد.