صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۹۸۶۷
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کلاس «رسم‌المصحف» در مؤسسه قرآنی معراج بجنورد، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، الهام میردادماد، مدیرعامل مؤسسه قرآنی معراج شهرستان بجنورد از برگزاری کلاس درس رسم‌المصحف(آشنایی با رسم و ضبط قرآن کریم) دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن خبر داد.
وی افزود: کلاس درس «آشنایی با رسم و ضبط قرآن کریم» دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم(ویژه بانوان) با حضور 20 نفر از مربیان قرآنی در این مؤسسه برگزار می‌شود.
میرداماد در رابطه با برگزاری این کلاس تصریح کرد: تعداد ساعات آموزشي این کلاس 4 ساعت(2 جلسه دو ساعته حضوری) است، همچنین  انتظار می‌رود كه فراگيران با مطالعه اين درس با تاريخ كتابت، قواعد، احكام و علائم رسم و ضبط قرآن و ملحقات و قرائت صحيح آنها آشنا شوند.
وی ادامه داد: دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم(ویژه بانوان) از اوایل آبان‌ماه سال جاری با هدف شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان جهت تدریس در دوره‌های آموزش قرائت قرآن کریم «سطوح ۱و۲» (روخوانی- روان‌خوانی قرآن و صحّت قرائت نماز)، در این مؤسسه آغاز و تاکنون با اتمام 3 درس از سرفصل‌های آموزشی، آزمون‌های پایان دوره آنها برگزار شده است.
گفتنی است؛ مربیان این دوره پس از موفقیت در آزمون‌های پایانی،ضمن اخذ گواهینامه تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، به‌عنوان معلمان دوره‌های عمومی قرائت قرآن کریم(سطوح ۱ و ۲) در مؤسسات قرآنی و خانه های قرآن شهری و روستایی به تدریس خواهند پرداخت.