صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۱۶۲۱
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷

گروه دانشگاه: علی قدمیاری با اشاره به فرا رسیدن دهه مبارک فجر و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همه ساله به عنوان دیگر اقشار فرهیخته جامعه بر خود لازم می‌داند تا در این مراسم بزرگ شرکت داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علی قدمیاری مدیر کل تشکل‌های سیاسی-دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد امسال نیز با توجه به دو رویداد مهم برجام و انتخابات پیش رو، برنامه‌های دهه فجر خود را تدوین کرده تا نشان دهد که در عرصه بین‌المللی و سیاست داخلی به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی پایبند است.

مدیر کل تشکل‌های سیاسی-دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از تشکیل ستاد گرامیداشت دهه فجر خبر داد و گفت: این ستاد فعالیت‌های خود را با توجه به بخشنامه ابلاغی از سوی معاونت فرهنگی-دانشجویی تبیین و سعی کرده برای ایجاد وحدت رویه و برگزاری هرچه بهتر مراسم‌های دهه فجر اقدام کند.

قدمیاری افزود: از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز خواسته‌ایم تا از شخصیت‌های همراه با آرمان های نظام و انقلاب به عنوان سخنران در برنامه های این هفته دعوت شود.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای حضور حداکثری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن و تجدید میثاق مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در روز 14 بهمن ماه با آرمان‌های امام راحل، از تمامی کارکنان و اعضای هیات علمی واحدهای استان تهران دعوت کرد تا در این مراسم حضور یابند.