صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۲۰۴۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶

گروه اقتصاد: محمدباقر شریعتی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه 95، ظهر امروز از تحریریه خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدباقر شریعتی، منتخب مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از این خبرگزاری ضمن جویا شدن از وضعیت قاریان و حافظان کشور بر لزوم برآورده شدن منویات مقام معظم رهبری در زمینه تحقق 10 میلیون حافظ قرآن تأکید کرد.

شریعتی در گفت‌وگو با ایکنا به موضوعاتی همانند اقتصاد مقاومتی و راهکارهای تحقق آن، موانع فرهنگی و اقتصادی پیش روی تحقق اقتصاد مقاومتی، آینده اقتصاد مقاومتی و وضعیت اقتصاد ایران در پسابرجام، لایحه بودجه سال 95، وضعیت توجه به اقتصاد مقاومتی در این لایحه و همچنین میزان توجه دولت به بخش کشاورزی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، پرداخت.
مشروح این گفت‌وگو به زودی بر روی خروجی خبرگزاری قرار خواهد گرفت.