صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۲۲۷۵
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶
به همت مؤسسه مهد قرآن کریم؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره «معارف اندیشه‌ای امامیه» با محوریت کتاب الکافی به همت مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان، در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  دوره «معارف اندیشه‌ای امامیه» با محوریت کتاب الکافی توسط مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان، در حال برگزاری است. 
در جهت توسعه و ترویج معارف‌ اسلامی، مجمع علمی دانش‌آموختگان علوم و معارف قرآن و حدیث مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان دوره معارف اندیشه‌ای امامیه  بر محور کتاب ارزشمند الکافی برگزار می‌شود.
برگزاری این دوره پس از پایان مرحله مقدماتی برپا شده است که با 20 جلسه به پایان رسیده است و هم اکنون دوره تخصصی آن در حال برپایی است.
این دوره‌ها که با هدف دستیابی به معارف اندیشه‌ای و آموزه‌های فکری امامیه از دیدگاه کلینی و مطالعه روشمند کتاب الکافی برپا می‌شود، داوطلبان با معارف الهی و امامیه با بررسی و مرور و بحث و تحقیق بر مبنای کتاب کافی اثر ارزشمند شیخ بزرگوار کلینی آشنا شده و مراحل بعدی را هم می‌گذرانند.
گفتنی است؛ علاقه‌مندان می‌توانند با تماس با شماره 09386722848 یا مراجعه به سایت مهد قرآن کریم www.mehad.org نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام کنند.