صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۲۲۸۵
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

گروه بین‌الملل: دانشجویان دانشگاه «تگزاس ای ‌اند ام» به مناسبت روز جهانی حجاب دیروز، 12 بهمن، در مرکز یادبود این دانشگاه جمع شدند تا برای یک روز حجاب داشتن را تجربه کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «The Batt»، این برنامه از سوی انجمن دانشجویان دانشگاه تگزاس با هدف برگزاری گفت‌وگوی آزاد در مورد پوشش اسلامی و پاسخ دادن به سوالات غیرمسلمانان در مورد حجاب برگزار شد.

همه دانشجویان غیرمسلمان علاقمند دعوت شدند تا برای یک روز یا حتی برای چند لحظه حجاب را امتحان کنند و اطلاعات و نگرش درستی در مورد فرهنگ حجاب پیدا کنند.

دنیل گور، دانشجوی مهندسی شیمی و عضو انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه تگزاس می‌گوید: افراد زیادی تصورات نادرستی در مورد حجاب دارند. اما حجاب بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ما به عنوان زنان مسلمان است. این چیزی است که ما به آن کاملاً افتخار می‌کنیم. این راهی است که ما تعهد خود را به پروردگار نشان می‌دهیم.

او در مورد اهمیت برنامه‌هایی از این قبیل گفت: تجربه فرهنگ‌های مختلف تجربه‌ای غنی است که همه باید آن را داشته باشند.

جلسه گفت‌وگویی نیز اواخر روز برگزار شد و به سوالات و ابهامات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

همچنین روسری‌هایی نیز به صورت رایگان به علاقمندان داده شد و آنان که در این برنامه شرکت کرده بودند، فرصت یافتند تا تجربه یک روزه خود از حجاب را برای دیگران بازگو کنند.