صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۲۹۷۰
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷

گروه بین‌الملل: مردم بحرین در آستانه سالروز انقلاب خود، تظاهرات گسترده‌ای را در شهر «عالی» این کشور برگزار کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پایگاه خبری العالم به نقل از «منامه پست» نوشت: شرکت‌کنندگان در این تظاهرات که عصر دیروز، 15 بهمن‌ماه، برگزار شد عکس‌های شهدا را در دست داشتند و پلاکاردهایی را حمل می‌کردند که روی آنها مطالبی با مضمون مجازات قاتلان نوشته شده بود.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات بر آمادگی خود برای بزرگداشت پنجمین سالگرد انقلاب 14 فوریه بحرین تأکید کردند.

همچنین ده‌ها نفر از شهروندان در شهرهای «مقابه، شهرکان و بوری» به خیابان‌ها ریخته و آمادگی خود را برای شرکت در نافرمانی مدنی تحت عنوان «نافرمانی نمر» در پاسخ به دعوت گروه‌های انقلابی اعلام کردند.

بحرینی‌ها در شعارهای خود بر ادامه حرکت انقلابی مردمی تا رسیدن به آزادی، دموکراسی و حق تعیین سرنوشت و برپایی نظام سیاسی جدیدی که ضامن تحقق عدالت و برابری بین تمام اقشار مردم باشد، تأکید کردند.