صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۴۴۳۰
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲

کانون خبرنگاران نبأ: به‌مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، اولین محفل انس با قرآن اصناف تربت‌جام با حضور قاریان کشوری و شهرستانی در محل مسجد و هیأت متحده حسینی این شهرستان در جمع علاقه‌مندان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در این محفل معنوی، عابدین‌زاده، حافظ کل قرآن کریم و از اساتید کشوری این رشته شرکت داشت و بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید، به سؤالات مختلف از آیات و ترجمه و همچنین کلمات قرآن، توسط حاضرین جواب داد.
وی توسط مقام معظم رهبری به کامپیوتر قرآن مقلب شده است؛ در ادامه این محفل نورانی قاریان شهرستانی از جمله حامد علیزاده، بهروز اسلام‌پناه، بهنام مرادقلی، حجت‌الاسلام امیری، آرمان رفعتی حاضرین را به فیض استماع، قرائت قرآن رساندند.
این محفل انس با قرآن به همت حوزه بسیج اصناف، پایگاه مقاومت بسیج شهدای هیئت متحده حسینی، هیئت امنا مسجد و هیئت متحده حسینی برگزار شد.


فرزاد رشتی