صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۶۱۹۹
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: زمان نام‌نویسی از خردسالان علاقه‌مند برای حضور در دوره‌های سال 95 شعبه فاطمیه جامعةالقرآن الکریم استان تهران اعلام شد.

محبوبه رضایی، مسئول شعبه فاطمیه جامعةالقرآن‌الکریم و اهل‌البیت(ع) استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: پیش ثبت نام سال 95 این شعبه در شش رشته حفظ موضوعی آیات قرآن به روش اشاره، روخوانی قبل از دبستان، روخوانی بعد از دبستان، حفظ جزء 29، حفظ جزء 30 و حفظ جزء 4 آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه پایان مهلت ثبت‌ نام 25 اسفندماه است، ادامه داد: این شعبه ویژه خردسالان دختر و پسر از مقطع سنی 4 تا 10 سال است که والدین علاقه‌مند می‌توانند برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر با شماره 22205452 تماس بگیرند.

رضایی با تأکید بر اینکه آغاز این دوره‌ها از نیمه دوم فرودین‌ماه 95 خواهد بود، عنوان کرد: همچنین برای ثبت نام حضوری می‌توانند از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 16 به این شعبه واقع در قیطریه، شهید قلندری شمالی، روبروی مهر چهار شرقی، بن‌بست ژوبین، پلاک 1 مراجعه کنند.