صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۸۷۰۱
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
شرفخانی:

گروه جامعه: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با بیان اینکه رویکرد سازمان اوقاف جهادی است، گفت: 552 موقوفه در سراسر کشور مرتبط با مراکز درمانی و آسایشگاهی است که 31درصد موقوفات کشور را شامل می‌شود و این موقوفات در مجموع دارای 56 هزار و 66 رقبه هستند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به نقل‌ از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه‌، حجت الاسلام احمد شرفخانی در نشست جمع‌بندی بازرسی از اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران اظهارداشت: سازمان اوقاف سازمانی دینی، مذهبی و قرآنی است که فعالیت در این سازمان یک افتخار است.

وی با بیان اینکه در سازمان اوقاف خدمت به قرآن و اهل بیت (ع) صورت می‌گیرد و ما به این مسئله افتخار می‌کنیم، تاکید کرد: همه ما خدمت گزاران امامزادگان هستیم و این افراد فرزندان اهل بیت هستند.

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به موقوفاتی با نیت درمانی و آسایشگاهی یادآورشد: 552 موقوفه در سراسر کشور مرتبط با مراکز درمانی و آسایشگاهی است که 31درصد موقوفات کشور را شامل می‌شود و این موقوفات در مجموع دارای 56 هزار و 66 رقبه هستند.

وی با بیان اینکه جشن ملی «مهر تندرستی» در بقاع متبرکه شاخص و مراکز درمانی موقوفه با حضور واقفان و خیرین برگزار می‌شود، تصریح کرد: دریافت کنندگان خدمات در این طرح با عنایت به وقفنامه و نیت واقف‌، بیماران سرطانی‌، بیماران خاص و صعب العلاج و بیماران مستمند‌، ایتام‌، بی‌‌سرپرستان‌، سادات و ... مددجویان اجتماعی‌، دانشجویان و طلاب علوم دینی‌، اصحاب بقاع متبرکه و سایر اقشار نیازمند جامعه هستند.